600 088 189 - 972 290 103 coderchcatering@gmail.com
Seleccionar página

Menús càtering

Aperitius

La nostra millor selecció d’aperitus freds i calents, per als vostres esdeveniments i celebracions.

  • A1 Canapé salmó fumat
  • A2 Canapé rocafort i nous
  • A3 Canapé de mouse de sobrassada
  • A4 Rotllet de pernil dolç i formatge cremat
  • A5 Pasta de full salmó i mascarpone
  • A6 Canapé d’anxova i ou dur
  • A7 Eclair de gorgonzola
  • A8 Coca amb formatge brie
  • A9 Canapé tres formatges
  • A10 Coca escalivada
  • A11 Quiche
  • A12 Tartaleta de brandada de bacallà
  • A13 Vol-au-vent de llagostí
  • A14 Torradeta amb Foie
  • A15 Torradeta amb pernil d’aglà
  • A16 Broqueta de salmó
  • A17 Broqueta de mozzarella i tomàquet
  • A18 Piruleta de formatge de cabra
  • A19 Piruleta de parmesà cruixent
  • A20 Canapé d’atmetlla filada
  • A21 Taquets de truita de patates
  • A22 Tartaleta de pastís de peix
  • A23 Bunyols de bacallà
  • A24 Calamars a la romana
  • A25 Broqueta de rap i gambes
  • A26 Tataky de tonyina i vinagreta de pebrot vermell
  • A27 Gazpacho cremós amb llagostins i espàrrecs verds
  • A28 Cruixent de tapenade mozzarella i oli verd
  • A29 Crema de pèsols i gelatina de mariscs
  • A30 Canaló d’alberginia i tonyina
  • A31 Canaló de salmó fumat i formatge especiat
  • A32 Carpaccio de vedella estil Harry’s bar
  • A33 Bloc de foie amb reducció Pedro Ximenez
  • A34 Xupito de mouse de foie
  • A35 Xupito de brandada de bacallà
  • A36 Llagostins amb pa de romesco
  • A37 Raviolis de bledes i cruixent de panxeta
  • A38 Farcellet de bacallà amb esqueixada
  • A39 Caviar d’alberginia, mató i anxoves
  • A40 Xupito de porrusalda i pilotilles amb calamars
  • A41 Calamars farcits de botifarra de perol
  • A42 Trinxat amb cruixent de botifarra negre
  • A43 Mini focaccia d’escalivats i pernil
  • A44 Ravioli de gambes i bolets
  • A45 Cucurutxo d’ensaladilla russa
  • A46 Cassoletes de cap i pota amb mongetes del ganxet
  • A47 Xupa-xup de cuixetes de goatlles glassejades amb mel i soja
  • A48 Cassoleta de fesols de Santa Pau amb esparracada
  • A49 Cassoleta de fideuà de lluç i gambes
  • A50 Cassoleta d’arròs mar i muntanya
  • A51 Cassoleta d’arròs negre
  • A52 Musclos amb vinagreta
  • A53 Boquerons macerats a l’estil Antequera
  • A54 Montaditos de piquillos i anxoves
  • A55 Montaditos de tonyina i olives
  • A56 Montaditos de pernil ibèric
  • A57 Montaditos de xoriç ibèric
  • A58 Montaditos de brandada de bacallà

Primer plat

Elaborem els nostres plats amb ingredients frescos, respectant els productes de temporada.

  • P1 Amanida verda amb assortit d’embotits de La Garrotxa
  • P2 Meló amb pernil
  • P3 Assortiment de mousses d’escalivada d’espàrrecs i peix
  • P4 Cocktail de gambes
  • P5 Pernil ibèric amb espàrrecs
  • P6 Assortit d’embotits ibèrics
  • P7 Canelons de carn
  • P8 Canelons de peix
  • P9 Fideuà de lluç i gambes amb all i oli
  • P10 Paella d’arròs mar i muntanya
  • P11 Sèpia amb pèsols i pelotilles
  • P12 Fesols de Santa Pau amb esparrecada

Segon plat

Descobriu tot el que tenim preparat per a vosaltres, àpats tradicionals i de qualitat.

  • S1 Vadella de Girona amb bolets
  • S2 Pollastre amb escamarlans
  • S3 Culata de porc rostida amb bolets
  • S4 Graellada a l’ast (pollastre, conill i xurrasco de porc)
  • S5 Graellada a l’ast (pollastre, botifarra i xurrasco de porc)
  • S6 Ànec rostit amb bolets
  • S7 Fideuà de lluç i gambes amb all i oli
  • S8 Paella d’arròs mar i muntanya
  • S9 Pollastre amb samfaina
  • S1 Vadella de Girona amb bolets
  • S2 Pollastre amb escamarlans
  • S3 Culata de porc rostida amb bolets
  • S4 Graellada a l’ast (pollastre, conill i xurrasco de porc)
  • S5 Graellada a l’ast (pollastre, botifarra i xurrasco de porc)
  • S6 Ànec rostit amb bolets
  • S7 Fideuà de lluç i gambes amb all i oli
  • S8 Paella d’arròs mar i muntanya
  • S9 Pollastre amb samfaina

Postres

Trieu de la nostra gamma de postres, trobareu la solució perfecta per acabar el dinar dels vostres convidats.

  • PO1 Gelat mousse de llimona
  • PO2 Gelat de vainilla i xocolata
  • PO3 Gelat de cafè
  • PO4 Flam de la Fageda d’en Jordà
  • PO5 Assortiment de galetes Birba
  • PO6 Grana de capellà
  • PO7 Pastís Sant Marc
  • PO8 Macedònia
  • PO1 Gelat mousse de llimona
  • PO2 Gelat de vainilla i xocolata
  • PO3 Gelat de cafè
  • PO4 Flam de la Fageda d’en Jordà
  • PO5 Assortiment de galetes Birba
  • PO6 Grana de capellà
  • PO7 Pastís Sant Marc
  • PO8 Macedònia

Serveis

Perquè la vostra experiència resulti immillorable, els serveis que us oferim busquen satisfer totes les vostres necessitats.

Begudes
  • B1 Aigua Mineral/li>
  • B2 Gasosa
  • B3 Vi Negre Criança
  • B4 Vi negre Raimat
  • B5 Vi negre Azpilicueta
Altres
  • V1 Centres taules
  • V2 Servei d’utillatge
  • V3 Servei cambrers
  • V4 Barra lliure
  • V5 DJ
  • V6 Carpes

Contacte

Algun dubte? Pregunta’ns!

Contacte

Santa Magdalena, 30

17857 Sant Joan les Fonts

coderchcatering@gmail.com

Tel: 600 088 189 – 972 290 103

Contacte

Santa Magdalena, 30

17857 Sant Joan les Fonts

coderchcatering@gmail.com

Tel: 600 088 189 – 972 290 103

Contacte

Algun dubte? Pregunta’ns!